Lucruri faine in Magnolia

Alege ceea ce iti doresti

Magnolia reprezinta poate cel mai bun exemplu de antreprenoriat de succes din zona Oltenia. In peste 20 de ani de provocari si adaptari la schimbarile mediului de afaceri, am trecut de la a construi cateva case pe an la a fi liderul pietei imobiliare din zona. Cum? Avand mereu o relatie buna cu furnizorii si adaptand pretul si designul si materialele de constructie, astfel incat sa corespunda exigentelor clientilor nostri.

 

 

Cel mai mare cartier rezidential cu circuit inchis, Magnolia, situat in partea de Nord a Craiovei, cuprinde peste 1500 locuinte deja livrate si peste 4000 de locatari.

Complexul dispune de toate utilitatile, mini-market-uri, terase si restaurant, piata, loc de joaca pentru copii, cabinete medicale, gradinita, farmacie si biserica iar din anul 2021 a fost introdus transport in comun ce face legatura cu principalele puncte de interes din Craiova.

In primavara anului 2021 Magnolia Residence s-a extins cu Aleea 7 Magnolia unde sunt in lucru case pe parter, case P+1 retras (model mediteraneean), apartamente și garsoniere în 4 blocuri de locuințe cu regim de înălțime P+4. Acestea au  preturi cuprinse intre 45.000 eur – 120.000 eur, sunt construite astfel incat sa  se adapteze la Programul Prima Casa, dar si la cerintele tot mai sofisticate ale clientilor. Au fost realizate proiecte noi pentru Case pe parter, Case Triplex, Case Duplex, Case cu etaj cu suprafata utila sub 120 mp iar in luna februarie 2022 am demarat lucrarile pentru o noua alee – Aleea 8.

 

Go to top